OfficeMarket е новото име на Ронос

След 18 успешни години Ронос ООД започва нова ера в своето развитие със създаването на бранда OfficeMarket. Промяната е свързана с желанието и стремежа ни да изградим силна българска марка, която да бъде символ на най-високите стандарти в онлайн търговията и бизнеса с офис материали, оборудване и консумативи. Юридическото лице Ронос ООД продължава да съществува и всички административни и финансови отношения на бранда OfficeMarket ще се осъществяват от името и в полза на Ронос ООД.

Ролята и призванието на OfficeMarket е да помага в изграждането на комфортна, стилна и модерна офис среда, в която хората се чувстват добре. Ние искаме да дадем ново начало в развитието на нашия бизнес и вярваме, че стандартите, които поставяме ще бъдат еталона, по който ще се равняват всички останали компании в този сектор.

Символите на OfficeMarket са корпоративното лого, сайтът, каталогът, ценностната ни система и постоянният ни стремеж да развием устойчив бизнес модел, който отговаря на нуждите на съвременния човек.

 

Любопитни факти за OfficeMarket

Нашето лого е изработено в слънчева Австралия и е в унисон с желанието ни да бъдем позитивни, открити и модерни.

 

В графичните елементи на логото е вложен ефекта на калейдоскопа ("калейдоскоп" произлиза от древногръцките καλ(ός) (касота, красив), είδο(ς) (форма) и -σκόπιο (инструмент за изследване) или още "уред за наблюдаване на красиви форми.") като алюзия за стремежа ни да покажем най-красивото и доброто.

Направихме блог за интересните, важните, забавните и полезните неща за хората в офиса. Времето, прекарано в офиса заема голяма част от активния ни живот и ние искаме да дадем повод и възможност хората от офиса да прекарват времето си приятно и да намират мотивация споделяйки идеи, емоции и интересни истории с други хора, които също работят в офис.

Дизайнът на сайта премина през 18 версии и над 150 макета на страници.

Сайтът стартира с над 8000 продукта, представени с около 12 000 снимки.

Ако подредим в редица всички направени от нас записи в Excell файловете с описания на продуктите, ще получим линия с дължина 562.32 km.

По проекта OfficeMarket работиха общо 24 човека в продължение на 6 месеца.

14 592 човекочаса е времето, за което от идеята за създаване на бранда стигнахме до официалното откриване на сайта.

 

Други Новини