Доставка

Поръчки направени до 14.00 часа се доставят в рамките на следващия работен ден за София и в рамките на два работни дни за доставки извън София.
Поръчки направени след 14.00 часа, или в неработен ден (събота, неделя, официални празници), се доставят в рамките на два работни дни за София и в рамките на три работни дни за доставки извън София.  

Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на клиента. Пример за такива продукти са мебелите, когато са по поръчка или трябва да се направи внос от чужбина. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка.

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно както следва:

  • 3а поръчки на стойност над 50 лв. без ДДС доставката е безплатна за цялата страна.
  • За поръчки на стойност под 50 лв. без ДДС цената за доставка е 5 лв. без ДДС за цялата страна.

При доставка на стандартни палетни пратки /евро палет с размери 120 х 80 см и тегло до 750 кг/, доставката е безплатна за дестинациите от приложения списък тук, освен ако в описанието на продукта изрично не е упоменато друго.

  • Корпоративни клиенти със специални условия в договора могат да имат безплатна доставка при условията, описани в конкретния договор.


Стандартната доставка на мебели се извършва до партер на посочения адрес.
Доставка на мебели до офиса или дома се извършва при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане както следва:

  • При отсъствие на товарен асансьор: 10 лв. без ДДС за всяко ниво на сградата;
  •  При наличие на товарен асансьор: 10 лв. без ДДС

 

Някои продукти са с удължен срок на доставка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на клиента или поради удължен срок за доставка до склад на Ронос ООД. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка.

Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт, но поради независещи от Ронос ООД причини за неговата доставка се изисква повече от стандартното време за доставка, наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.