Клуб OfficeMarket

Какво е Клуб OfficeMarket?

Клуб OfficeMarket е програма за лоялни клиенти, базирана на клубни точки като виртуална валута. Всяка поръчка Ви носи определен брой точки, които можете да размените online за невероятни подаръци. 

Кои продукти носят точки?

Всички продукти, които са по каталожни цени, не са в промоция и са поръчани през уеб магазина носят точки. Стойността на доставката не се включва в образуването на точки.

Как се образуват точките?

Точковият бонус е в размер на 3% от сумата без ДДС на направените покупки по каталожни цени. В образуването на точките участват само поръчки, които са направени през сайта и са платени. Левовият еквивалент на 1 точка е 1 лев.

Например, при поръчка от 1000 лв. без ДДС, точките по програмата Клуб OfficeMarket са 3% от тази сума, т.е. 30 точки. 

Важно: При клиенти юридически лица точките се начисляват към потребителя, направил поръчката, а не към юридическото лице.

Колко точки имам?

При влизане в сайта с потребителско си име и парола, Вие можете да видите натрупания брой точки, като натиснете в икона профил в горния десен ъгъл на сайта.

Поръчах, къде са ми точките?

Точките се образуват автоматично след получено плащане. Нашата система валидира всяка направена поръчка, ако са налице три условия:

а) избраните продуктите да носят точки.

б) поръчката да е направена през уеб магазина.

в) поръчката да е платена.

Как се използват събраните точки?

Много е лесно, единственото, което трябва да направите е да си изберете някой от страхотните подаръци, които предлагаме. Следващата стъпка е да го добавите в "Кошницата" и да направите поръчка към нас. Не забравяйте, че точковата равностойност на подаръка не може да надвишава общия брой точки.

Как ще получа подаръка си?

Подаръците се доставят с куриер или от наш служител. Тъй като доставката е свързана с допълнителни разходи, нашият съвет е да поръчвате подаръците си заедно с друга поръчка и така бихте спестили цената за доставка. Доставката на подаръците се подчинява на общите условия за доставка.

 

6 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница

6 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница