Партньори

International Paper

International Paper е най-големият световен производител на хартия и хартиени изделия с производствени мощности на пет континента. Ронос ООД, юридическото лице зад бранда OfficeMarket е официален вносител за България на копирни и специализирани хартии с бранда НР, които се произвеждат в заводите на International Paper.

Уебсайт

BIC

Ронос ООД е официален вносител за България на пишещи продукти BIC. Ронос ООД е юридическото лице зад бранда OfficeMarket.

Уебсайт

Fellowes

Fellowes е глобален лидер в производството и разработката на шредери, ламинатори, подвързващи машини и богата гама офис аксесоари. Ронос ООД, юридическото лице зад бранда OfficeMarket е официален вносител за България на продуктите на Fellowes.

Уебсайт

Bi Office

Ронос ООД е официален вносител и дистрибутор на всички продуктови линии на португалския производител Bi Office. Ронос ООД е юридическото лице зад бранда OfficeMarket.

Уебсайт

Hewlett-Packard (HP)

HP е технологична компания с дейност в над 170 страни по света. Ние изследваме как технологиите и услугите могат да помогнат на хора и фирми в разрешаването на задачите и предизвикателствата пред тях, да реализират своите възможности, вдъхновение и мечти.

Уебсайт

Поликомп

Поликомп е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Ние вярваме, че в основата на просперитета на компанията са непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност на всеки един член на нашия екип.

Уебсайт

Esselte

Esselte е водещият световен производител на офис продукти. Компанията предлага широка гама от повече от 20 000 стилни и иновативни продукти за офиса в над 130 държави. Основните брандове в групата на Esselte са Leitz, Rapid, Esselte, Pendaflex, Ampad and Xyron.

Уебсайт

Lexmark

Lexmark International улеснява преноса на данни от дигитални към хартиени носители. Lexmark се води от едно просто правило, " Customers For Life", или клиентите ни са верни докрай. За да спечелим тяхната лоялност, ние ги слушаме, следваме техните нужди и добавяме стойност за тях.

Уебсайт

Konica Minolta

.

Уебсайт

Brother

.

Уебсайт

Canon

.

Уебсайт

Cleantech Bulgaria

.

Уебсайт